NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Sub semnul dolarului, de Sidney Sheldon

Sub semnul dolarului

de Sidney Sheldon

Sub semnul dolarului

Titlu:

Sub semnul dolarului

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Z

Autor: Sidney Sheldon

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 351

Anul apariţiei: 1996

Stoc epuizat

Pe de o parte, bancile elvetiene. Camerele lor blindate, anonimatul numerelor de conturi, ascund un sfert din bogatia intregii lumi. Protejate de faimosul secret bancar, aceste bogatii fabuloase fac ca Elvetia sa fie seiful planetei. Pe de alta parte, Mafia. Cosa Nostra detine controlul a doua treimi din toate societatile europene si americane, avand o cifra de afaceri anuala de miliarde de dolari. Este cunoscut faptul ca banii nu au miros, insa asta este valabil pana in ziua in care intre cele doua superputeri oculte izbucneste un razboi total. Si incepand din acea zi, banii iau mirosul sangelui.

Sidney Sheldon - Sub semnul dolarului.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Sub semnul dolarului” de Sidney Sheldon a apărut la editura Z în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 351 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană