NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Stapana pe situatie, de Sidney Sheldon

Stapana pe situatie

de Sidney Sheldon

Stapana pe situatie

Titlu:

Stapana pe situatie

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Sidney Sheldon

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 511

Anul apariţiei: 1995

19,00 RON

Una dintre cele mai bune carti din lume, care il tine pe cititor cu rasuflarea taiata de la primul la ultimul cuvant. Este povestea intinsa pe o suta de ani a unei familii, care urca de la obscuritate la cea mai mare bogatie.

Cine este Kate Blackwell?

Simbolul succesului, o femeie frumoasa care si-a transformat mostenirea intr-un conglomerat international. Castigatoarea unei pozitii unice printre bogatasi si celebritati. O supravietuitoare, incapatanata ca si tatal ei, care s-a intors din pragul mortii pentru a smulge o avere pamantului sud-african.

Acum, la sarbatorirea celei de-a 90-a aniversari, Kate isi priveste familia pe care a manevrat-o, a dominat-o si a iubit-o: frumosul si grotescul, nebunia si blandetea, binele si raul - castigurile ei in viata.

Este ea stapana pe situatie?

Un autor care poate face publicul sa se intrebe, cu rasuflarea taiata: "Oare ce mai urmeaza?". (The New York Times Book Review)

Sidney Sheldon - Stapana pe situatie.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Stapana pe situatie” de Sidney Sheldon a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 511 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană