NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Sub semnul blestemului, de Tamara McKinley

Sub semnul blestemului

de Tamara McKinley

Sub semnul blestemului

Titlu:

Sub semnul blestemului

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Tamara McKinley

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 400

Anul apariţiei: 2005

24,00 RON

Jacaranda Vines, una dintre cele mai mari corporatii din Australia, ajunge intr-un moment de mare cumpana. Dupa moartea capului familiei, unsprezece mostenitori dezbinati incearca sa ia o decizie privind soarta companiei, majoritatea lor inclinand spre solutia vanzarii. Cea mai inversunata oponenta a acestei optiuni se dovedeste decana de varsta, nanogenara Cordelia, care se ambitioneaza sa nu instraineze afacerea stramoseasca, incercand s-o convinga pe nepoata sa, Sophie, sa preia conducerea firmei. Insa un vechi blesem tiganesc pare sa urmareasca familia, pe parcursul mai multor generatii, ducand la dezbinarea ei.

Acelasi blestem ca s-a abatut asupra mai vechilor povesti de dragoste ramase neimplinite pentru Rose si Cordelia, pare sa fie afectat si recenta mare iubire dintre Sophie si Jay Tunner, intrerupta in mod inexplicabil.

Numai ca, batrana Cordelia detine un secret in masura sa detensioneza situatia de criza psihologica a familiei, secret a carui dezvaluire nu depinde numai de ea...

Tamara McKinley - Sub semnul blestemului.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Sub semnul blestemului” de Tamara McKinley a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 400 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană