NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Strigat in noapte, de John Saul

Strigat in noapte

de John Saul

Strigat in noapte

Titlu:

Strigat in noapte

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: RAO Books

Autor: John Saul

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 1998

Stoc epuizat

La fel ca muntele, si marea cere tribut in vieti. Atata doar ca, in oraselul in care poposeste o familie dornica sa traiasca sub semnul tihnei, strainii sunt nedoriti si sicanati, aratati cu degetul si expusi pericolelor. Comunitatea accepta regula jocului, seriful o impune cu mana de fier si o nepasare de granit. Iar cine misca in front risca enorm...

Forte malefice, stapane pe locuitori, se dezlantuie o data cu furtunile de pe mare, sugrumand destine din care ramane doar un strigat in noapte...

Cine va pune capat crimelor? Ce ritual funebru se desfasoara in taina la ceasul refluxului? Cat va trebui sa treaca pana cand umbrele trecutului vor implini razbunarea testamentara pe care au jurat-o cu zeci de ani in urma? Si mai ales cine mai are curajul sa creada ca in copiii aparent normali nu se ascunde niciun impuls demonic?

John Saul - Strigat in noapte.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Strigat in noapte” de John Saul a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 320 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană