NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Strigat in noapte, de John Saul

Strigat in noapte

de John Saul

Strigat in noapte

Titlu:

Strigat in noapte

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: RAO Books

Autor: John Saul

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 1998

46,00 RON

La fel ca muntele, si marea cere tribut in vieti. Atata doar ca, in oraselul in care poposeste o familie dornica sa traiasca sub semnul tihnei, strainii sunt nedoriti si sicanati, aratati cu degetul si expusi pericolelor. Comunitatea accepta regula jocului, seriful o impune cu mana de fier si o nepasare de granit. Iar cine misca in front risca enorm...

Forte malefice, stapane pe locuitori, se dezlantuie o data cu furtunile de pe mare, sugrumand destine din care ramane doar un strigat in noapte...

Cine va pune capat crimelor? Ce ritual funebru se desfasoara in taina la ceasul refluxului? Cat va trebui sa treaca pana cand umbrele trecutului vor implini razbunarea testamentara pe care au jurat-o cu zeci de ani in urma? Si mai ales cine mai are curajul sa creada ca in copiii aparent normali nu se ascunde niciun impuls demonic?

John Saul - Strigat in noapte.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Strigat in noapte” de John Saul a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 320 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană