NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Stalin, de Boris Souvarine

Stalin

de Boris Souvarine

Stalin

Titlu:

Stalin

Domeniu: Istorie

Editura: Humanitas

Autor: Boris Souvarine

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 620

Anul apariţiei: 1999

129,00 RON

Boris Souvarine - Stalin.

Unica ediție a monumentalei biografii, apărută la editura Humanitas în colecția Procesul Comunismului în 1999, cu subtitlul Studiu istoric al bolșevismului.

Scrisă la comanda unui editor american, dar apărută până la urmă în Franța, această carte, intitulată simplu Stalin, se numără printre lucrările de referință ale istoriografiei mondiale privind bolșevismul. Este o panoramă completă a societății rusești și sovietice din vremea lui Stalin, încheiată, în ediția din 1940, cu evenimentele acelui an. În 1977, autorul a adăugat o postfață substanțială care întregește portretul dictatorului cu trăsăturile din teribila perioadă a „cultului personalității“, când umbra modelului sovietic se proiecta asupra întregii Europe de Est.

Redactată într-un stil accesibil și atrăgător, cartea lui Souvarine descompune și analizează întreaga țesătură de minciuni a marelui mit sovieto–comunist.

Traducere de Doina Jela Despois.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Stalin” de Boris Souvarine a apărut la editura Humanitas în seria de Istorie, se află în stare foarte bună, conține 620 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană