NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Sperante regasite, de Luanne Rice

Sperante regasite

de Luanne Rice

Sperante regasite

Titlu:

Sperante regasite

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Luanne Rice

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 234

Anul apariţiei: 2004

24,00 RON
19,00 RON

Apreciata autoare Luanne Rice reia in romanul de fata tema din bestsellerul O vara de neuitat, intr-un registru usor diferit, dar perceput la fel de intens de catre cititori.

Se stie ca nicicand singuratatea nu e mai apasatoare decat in preajma si in timpul sarbatorilor, cind totul iti aminteste de momentele traite alaturi de cei dragi, plecati ireversibil pe alte taramuri.

Christy Byrne si Catherine Tierney sunt doi oameni marcati puternic de un trecut sumbru si trist. Dar un incident la care asista Catherine va crea o punte neasteptata intre ei, redandu-le speranta intr-o perspectiva la care nu mai visau.

O poveste impresionanta si tonica in acelasi timp, despre puterea de a depasi momentele grele ale vietii, cand crezi ca totul este pierdut, si de a te mobiliza in lupta pentru regasirea drumului spre fericire.

Luanne Rice - Sperante regasite.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Sperante regasite” de Luanne Rice a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 234 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană