NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Erotica, de Antologie

Erotica

de Antologie

Erotica

Titlu:

Erotica

Domeniu: Beletristica » Colectia Cotidianul

Editura: Univers

Autor: Antologie

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 400

Anul apariţiei: 2008

29,00 RON

Dragoste, femei şi ispite, triada de teme care au ordonat antologiile de la Cotidianul de până acum se îmbogăţeşte, prin volumul Erotica. Clasicii & literatura XXX, cu una cel puţin la fel de tentantă: iubirea carnală.

Prizat de când s-au încropit primele texte care sfidau licenţa, cel mai picant dintre genurile literare şi-a dobândit o istorie în care scandalul şi tăcerea se amestecă în proporţii egale.

Citite pe furiş, piratate pentru plăcerile ascunse ale vulgului sau editate în volume luxoase pentru senzuali cu pedigree, cărţile erosului fără perdea n-au monopolizat niciodată conversaţiile de salon şi nici rafturile bibliotecilor publice. Cu o vigilenţă neobosită, istoria cenzurii şi-a anexat fiecare titlu care ar fi putut insulta decenţa, de la pestriţele "1001 de nopţi" până la "Amantul doamnei Chatterley".

Colecţia Cotidianul.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Erotica” de Antologie a apărut la editura Univers în seria de Beletristica: Colectia Cotidianul, se află în stare nouă, conține 400 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană