NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Silver, flacara argintie a dragostei, de Susan Johnson

Silver, flacara argintie a dragostei

de Susan Johnson

Silver, flacara argintie a dragostei

Titlu:

Silver, flacara argintie a dragostei

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Elis

Autor: Susan Johnson

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 480

Anul apariţiei: 1998

Stoc epuizat

Nu avea o alta solutie! Disperata, ca sa nu-si lase sa moara de foame cei patru frati si surori, Virginie va renunta la dreptul de posesiune asupra singurului lucru de valoare pe care-l mai detine: propriul trup! Dupa o negociere incrancenata, este vanduta la licitatie. Miza revine unui necunoscut arogant!

Trey Braddock... Frumos, bogat, sigur pe el, este barbatul cel mai ravnit din Montana. Situatie de care a profitat mereu din plin, colectionand cuceriri, asa cum altii erau interesati de fluturi!

Susan Johnson - Silver, flacara argintie a dragostei.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Silver, flacara argintie a dragostei” de Susan Johnson a apărut la editura Elis în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 480 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2019 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană