NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Semnul celor patru, de Arthur Conan Doyle

Semnul celor patru

de Arthur Conan Doyle

Semnul celor patru

Titlu:

Semnul celor patru

Domeniu: Beletristica » Roman politist

Editura: Vremea

Autor: Arthur Conan Doyle

Starea cărții: Ca nouă

Nr. pagini: 157

Anul apariţiei: 1992

24,00 RON

Semnul celor patru este cel de-al doilea roman în care îşi face apariţia Sherlock Holmes, cel mai celebru personaj al lui Arthur Conan Doyle şi una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite figuri de detectiv ale literaturii poliţiste.

Din clipa în care tânăra şi seducătoarea Mary Morstan îi cere ajutorul lui Holmes, povestindu-i despre dispariţia misterioasă a tatălui ei, precum şi despre perlele de o rară frumuseţe care îi sunt dăruite anual de către un binefăcător anonim, infailibilul detectiv din Baker Street şi asistentul său, Watson, se văd antrenaţi într-o aventură exotică.

Miza acesteia este o comoară fabuloasă, furată, în vâltoarea războaielor din colonii, din mâinile unui rajah. Răzbunarea ucigaşă a celor trădaţi va culmina cu o uluitoare cursă pe apele Tamisei şi cu un deznodământ neaşteptat.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Semnul celor patru” de Arthur Conan Doyle a apărut la editura Vremea în seria de Beletristica: Roman politist, se află în stare ca nouă, conține 157 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană