NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Santier in lucru, de Stephen King

Santier in lucru

de Stephen King

Santier in lucru

Titlu:

Santier in lucru

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Lucman

Autor: Stephen King

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 359

Anul apariţiei: 2004

Stoc epuizat

Viaţa lui Bart Dawes pare să nu mai aibă noimă de o vreme încoace. Ajuns la vârsta mijlocie, ar putea fi mulţumit cu ceea ce are: un cămin, o soţie, un serviciu în care a avansat până la un post de conducere. Dar, deşi lucrurile decurg în aparenţă normal, peste toate acestea pluteşte ameninţarea - sub chipul nevinovat al unor simple schimbări. Locuinţa lui Dawes şi clădirea firmei unde lucrează, la fel ca multe alte construcţii, se află pe traseul proiectat al unei viitoare autostrăzi; mai toţi proprietarii profită de sumele generoase oferite de municipalitate drept răscumpărare şi-şi caută alte reşedinţe, alte sedii. Dar dărâmarea clădirilor în care şi-a concentrat ultimele câteva decenii de viaţă înseamnă pentru Dawes nu o schimbare suportabilă, ci o adevărată moarte, într-un fel mai dureroasă chiar decât cea de mai demult, a băieţelului său. înainte ca echipele de demolare să treacă la fapte, zidurile interioare care susţin echilibrul psihic al lui Bart Dawes încep să se clatine şi, treptat, se năruie. Rămâne în el doar hotărârea de a nu fi singurul a cărui existenţă se face ţăndări - hotărâre pe care se luptă, bărbăteşte, s-o pună în aplicare.

Stephen King - Șantier în lucru.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Santier in lucru” de Stephen King a apărut la editura Lucman în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare foarte bună, conține 359 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană