NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Sange si zibelina (2 vol.), de Carol J. Kane

Sange si zibelina (2 vol.)

de Carol J. Kane

Sange si zibelina (2 vol.)

Titlu:

Sange si zibelina (2 vol.)

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Carol J. Kane

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 460+413

Anul apariţiei: 1995

46,00 RON
36,00 RON

Carol J. Kane - Sange si zibelina (2 vol.).

Un roman tulburator, in care dragostea si tragedia se amesteca in valtoarea furiei revolutiei din Rusia. Printesa Ania Sviridova a trebuie sa se lupte cu destinul crud, inca de la inceput: privilegiata prin nastere, orfana de mica, a cunoscut ultimele zile ale gloriosului imperiu rus, imperiu de care nu se va bucura niciodata. Familia Sviridov este una din cele mai importante familii aristocratice din Rusia. Ania urmeaza sa ia parte la balul de debut in societate cand cade victima a unui atac, in urma caruia e in pericol sa-si piarda viata. Sirul de evenimente ce vor urma, ameninta viata lui Ania, legandu-i destinul de doi barbati, absolut diferiti: Adam Lowell, un tanar si frumos diplomat american, a carui dragoste pentru Ania e pusa la incercare de amenintarile scandalurilor, tradarilor si a revolutiei, si Oleg Ivanov, un tanar taran, care o iubeste cu totul altfel pe Ania. La modul periculos.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Sange si zibelina (2 vol.)” de Carol J. Kane a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 460+413 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2020 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană