Vallamont, dragostea mea, de Pamela Gayle

Vallamont, dragostea mea

de Pamela Gayle

Vallamont, dragostea mea

Titlu:

Vallamont, dragostea mea

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Elis

Autor: Pamela Gayle

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 382

Anul apariţiei: 1994

39,00 RON
32,00 RON
Vezi carte

In lupta crancena dintre doua familii puternice, Catherine constituia marele trofeu - o tanara impetuoasa, inteligenta si frumoasa, curtata de doi mostenitori rivali.

Dar Vallamont, vastul domeniu ce apartinuse parintilor ei si pe care il pierdusera, muntele copilariei, devenise locul unei dragoste sfasiate de ura devastatoare si al unui val de razbunari cumplite. Prinsa in mijlocul celor doua tabere, Catherine sri ca va trebui sa aleaga intre Steven Cotor - care-i rascolise simturile, luandu-i in stapanire trupul si sufletul - si Nathan McKay - urmasul unei vechi familii nobile, noul stapan al Vallamont-ului care pulsa in vinele ei.

Va invinge glasul inimii sau cel al ratiunii, ambele indemnand-o pe cai diferite, pline de primejdii ascunse si dusmani nestiuti...

M-a ridicat spre el, si eu n-am schitat nici o incercare sa-i rezist cand mi-a acoperit gura cu a sa, la inceput bland, apoi cu violenta, facandu-ma sa mi se taie rasuflarea in momentul in care, cu bucurie, i-am simtit apasarea puternica. Trupul parea sa mi se aprinda de dorinta, inabusind micul glas care, in subconstient, ma avertiza. Acum eram impreuna si viitorul n-avea decat sa-si poarte singur de grija...

Pamela Gayle - Vallamont, dragostea mea.

Recenzii

Cartea “Vallamont, dragostea mea” de Pamela Gayle a apărut la editura Elis în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 382 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană