NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Pulbere de stele (2 vol.), de Charlotte Bingham

Pulbere de stele (2 vol.)

de Charlotte Bingham

Pulbere de stele (2 vol.)

Titlu:

Pulbere de stele (2 vol.)

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Charlotte Bingham

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 398+366

Anul apariţiei: 1994

46,00 RON

Elizabeth Laurence este uluitor de frumoasa. Atat de frumoasa, incat nu a stiut niciodata ce este o zi obisnuita. O stea inca din prima clipa cand apare intr-un film, cu un viitor asigurat, este distribuita intr-o piesa de mare succes alaturi de fascinantul Jerome Didier. Este la fel de superb ca si ea, menit sa devina cel mai bun actor al generatiei sale. Jerome s-ar parea ca este facut pentru Elizabeth.

Dar Jerome se indragosteste de Pippa Nicholls, o fata cu parul zburlit si lipsita de griji, si, spre disperarea lui Elizabeth, se casatoreste cu ea. Totul pare sa fie pentru ei o fericire infinita, pana cand dramaturgul Oscar Green, un prieten comun, scrie un rol pentru Elizabeth bazat pe persoana Pippei - iar Jerome este in mod tragic amagit de duplicitatea artei sale, confundandu-le pe cele doua femei...

Pulbere de stele este o reprezentare extraordinara a puterii distructive pe care o detine frumusetea, atat pentru stelele care o poseda, cat si pentru cei care traiesc in lumina lor.

Charlotte Bingham - Pulbere de stele (2 vol.).

BESTSELLER.

“Lectura obligatorie, de exceptie!” (Today)
“O ilustrare captivanta a lumii reale care se ascunde dincolo de splendoarea scenei”. (Me)
Pulbere de stele este triumfatoarea realizare a unei romanciere care se afla la apogeul artei sale”. (United Press International)
“Charlotte Bingham a produs un roman extraordinar de captivant, perfect pentru vacanta, pe care n-am mai putut sa-l las din mana”. (Sunday Express)
Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Pulbere de stele (2 vol.)” de Charlotte Bingham a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 398+366 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană