NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Mireasa copila, de Suzanne Forster

Mireasa copila

de Suzanne Forster

Mireasa copila

Titlu:

Mireasa copila

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Suzanne Forster

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 272

Anul apariţiei: 1994

32,00 RON

Chase - renegatul inalt si aspru, de care n-avea sa scape niciodata...

Biciul lui detuna prin aer ca un fulger negru, iar Annie Wells stia ca-l gasise in sfarsit pe omul pentru a carui cautare isi riscase viata, sotul ei! Chase Beaudine era un vanator de recompense al zilelor noastre, bantuind tinuturile aride din Wyoming, un barbat slab, dur, primejdios, care jura ca povestea ei nu putea fi adevarata. Era convins ca tanara fata pe care o luase de sotie cu cinci ani in urma, in timpul unei disperate misiuni de salvare, murise peste doar cateva zile, intr-un accident.

Annie trebuie sa-l faca s-o creada, sa-l determine sa-si aminteasca paradisul si infernul pe care le traisera impreuna... si sa-l faca s-o doreasca atat de mult incat s-o ajute sa ramana in America. Naucit de dorinta pe care i-o stanrea ea, Chase isi dorea sa guste focul inocent al lui Annie, dar nu se astepta sa descopere vreodata un inger in propriile lui brate! Putea oare Annie sa-l convinga pe nepasatorul pribeag ca ii capturase inima??

Suzanne Forster - Mireasa copila.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Mireasa copila” de Suzanne Forster a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 272 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană