NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Postasul suna intodeauna de doua ori, de James Cain

Postasul suna intodeauna de doua ori

de James Cain

Postasul suna intodeauna de doua ori

Titlu:

Postasul suna intodeauna de doua ori

Domeniu: Beletristica

Editura: Z

Autor: James Cain

Starea cărții: Excelentă

Nr. pagini: 202

Anul apariţiei: 1992

19,00 RON

Un roman bun, alert şi violent...

Un vagabond tânăr şi imoral. O femeie frumoasă şi nemulţumită de viaţă, căsătorită cu un bărbăt nepotrivit. O situaţie care are o singură ieşire, una oribilă. O soluţie care creează alte probleme, fără ca nici una dintre ele să fie rezolvată.

Publicat pentru prima oară în 1934, romanul a fost interzis la Boston din cauza amestecului său exploziv de violenţă şi erotism. Poştasul sună întotdeauna de două ori este un exemplu clasic al romanului negru, care l-a propulsat pe James M. Cain în rândul scriitorilor importanţi, cu o viziune de ansamblu asupra părţii aride şi nevăzute a Americii şi care a fost folosit de Albert Camus ca model pentru romanul său Străinul.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Postasul suna intodeauna de doua ori” de James Cain a apărut la editura Z în seria de Beletristica, se află în stare excelentă, conține 202 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană