NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Sfarsit de capitol - vol. I + II + III, de John Galsworthy

Sfarsit de capitol - vol. I + II + III

de John Galsworthy

Sfarsit de capitol - vol. I + II + III

Titlu:

Sfarsit de capitol - vol. I + II + III

Domeniu: Beletristica

Editura: Cartea Românească

Autor: John Galsworthy

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 1084

Anul apariţiei: 1983

29,00 RON

Trilogia Sfârşit de capitol, o saga de anvergură, ne poartă prin viaţa şi dragostea membrilor familiei Cherell, veri prin căsătorie ai familiei Forsyte, la începutul anilor '30.

Cele trei romane din trilogie sunt:

  • În aşteptare (400 pag.)
  • Pustietate în floare (318 pag.)
  • Dincolo de râu (366 pag.)

Primul roman al trilogiei, În aşteptare, prezintă istoria familiei Cherrell pentru care vechea lor casă, Condaford Grange, este deosebit de preţioasă în această epocă de frământări şi incertitudini.

In al doilea volum al trilogiei, Pustietatea in floare, Dinny Cherell este asiduu curtata si ceruta in casatorie, dar niciunul dintre pretendenti nu reuseste sa-i impresioneze spiritul independent. Totul se schimba insa cand il intalneste pe Wilfrid Desert. Atractia simtita de-a lungul anilor se transforma intr-o dragoste adanca, devoratoare.Dar Wilfrid poarta in suflet traumele razboiului din care s-a intors, iar familia lui Dinny nu priveste cu ochi buni aceasta legatura, astfel incat dragostea celor doi trece prin momente extreme.

Dincolo de râu, ultimul volum al acestei trilogii, a fost terminat cu sase luni inainte de moartea autorului. Se incheie astfel calatoria epica a celui mai bine realizat personaj feminin din opera lui Galsworthy, Dinny Cherrell, intr-un roman plin de forta, de situatii dramatice, in care Clare, sora lui Dinny trece prin experiente limita, in incercarea ei de a scapa de un sot cu inclinatii sadice. Vietile sentimentale atat de diferite ale celor doua surori reflecta fidel o societate engleza moderna pe care Galsworthy a surprins-o ca nimeni altul.

O dată cu Sfârşit de capitol, un nou triptic care va prelungi trilogiile precedente, el descrie lenta eroziune a unei alte familii, cu tradiţii mai vechi şi de sorginte mai aristocratică decât cea a familiei Forsyte. Cu puţin înainte de moartea scriitorului, în 1932, un premiu Nobel pentru literatură vine să încoroneze această operă, în care satira socială este temperată de nostalgia unei lumi revolute.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Sfarsit de capitol - vol. I + II + III” de John Galsworthy a apărut la editura Cartea Românească în seria de Beletristica, se află în stare foarte bună, conține 1084 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană