NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Pierduti in Paradis, de Sandra Brown

Pierduti in Paradis

de Sandra Brown

Pierduti in Paradis

Titlu:

Pierduti in Paradis

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 351

Anul apariţiei: 1996

29,00 RON

Caren Blakemore fuge de un divorţ dureros şi de stresul unei slujbe foarte solicitante în Washington. Derek Allen se ascunde de presa avidă de scandal. De-a lungul unor nopţi şi zile în Jamaica, ei vor împărtăşi jumătăţi de adevăr şi o pasiune devastatoare...

Dar după aceea Caren află că toate au un preţ. A fost târâtă în viaţa secretă a lui Derek şi în titlurile ziarelor din întreaga lume. Ştie că se îndreaptă spre oprobiul public şi ştie că are o singură cale de ieşire...

Sandra Brown - Pierduţi în Paradis

Bestseller.

Niciodată un cititor nu va spune că a citit destul din Sandra Brown. Cele peste patruzeci de milioane de exemplare vândute atestă extraodinara popularitate a cărţilor ei pline de senzualitate.

O carte foarte rară a Sandrei Brown, cu un tiraj mic de exemplare, epuizată de mai bine de un deceniu, nemaifiind reeditată niciodată de la prima sa apariţie.

Deţinem un singur exemplar al acestui titlu.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Pierduti in Paradis” de Sandra Brown a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 351 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană