NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Pacate (2 vol.), de Judith Gould

Pacate (2 vol.)

de Judith Gould

Pacate (2 vol.)

Titlu:

Pacate (2 vol.)

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Vivaldi

Autor: Judith Gould

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 831

Anul apariţiei: 1994

39,00 RON

Héléne Junot, eroina romanului Păcate, aparţine acelor oameni pentru care afirmarea personalităţii reprezintă unicul ideal. Caracter puternic, o aminteşte foarte bine pe Emma Hart. Héléne îşi transformă viaţa într-o luptă crudă şi pasionată, la capătul căreia, după modelul american, câştigă putere, bani şi dragoste. Răzbunarea, care i-a dat forţă şi succes este împlinită, dar Héléne pierde lucrul cel mai de preţ al vieţii: dragostea.

Pacate este povestea unei femei indraznete care a avut curajul de a recurge la orice pentru a se razbuna si a ajunge in cele mai inalte cercuri ale puterii financiare, dar si taria de a renunta la tot pentru iubirea de la care spera implinirea vietii.

Ambitie, dragoste si razbunare: un roman captivant, un film de mare succes!

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Pacate (2 vol.)” de Judith Gould a apărut la editura Vivaldi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 831 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană