NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Pavilionul cancerosilor (vol. 1+2), de Alexandr Soljenitin

Pavilionul cancerosilor (vol. 1+2)

de Alexandr Soljenitin

Pavilionul cancerosilor (vol. 1+2)

Titlu:

Pavilionul cancerosilor (vol. 1+2)

Domeniu: Beletristica » Colectia Cotidianul

Editura: Univers

Autor: Alexandr Soljenitin

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 331 + 267

Anul apariţiei: 2009

84,00 RON

Pavilionul canceroșilor, Alexandr Soljeniţîn, 2 volume, ediție completă.

Pavilionul canceroşilor este cartea care, inainte de Arhipelagul Gulag, vorbeste despre deznadejdea si despre chinul de a te sti prizonier al unui spatiu din care evadarea e imposibila. Trairi impinse la limita in tomul care a aratat Occidentului ororile unui sistem totalitar capabil sa se autolegitimeze prin crima si tortura; angosa si absurdul sunt, in Pavilionul canceroşilor, indulcite, atat cat se poate, de licariri firave ale unei umanitati pe care prezenta mortii n-o poate abrutiza. In salonul in care un diagnostic ireversibil ii aduna si pe turnatori, si pe disidenti, si pe tineri, si pe batrini, facand neoperabile, de fapt, astfel de diferente identitare, viata se deruleaza intre singurele extreme posibile: speranta neroada si disperarea muta. Intre ele exista loc pentru gesturi marunte si, mai de fiecare data, pentru gandurile pe care aceste semne aparent lipsite de importanta le isca si in cei care le daruiesc, si in cei care le accepta: credinta, devotament sau nostalgie impartasita.

Premiul Nobel pentru Literatură.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Pavilionul cancerosilor (vol. 1+2)” de Alexandr Soljenitin a apărut la editura Univers în seria de Beletristica: Colectia Cotidianul, se află în stare foarte bună, conține 331 + 267 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană