NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Parfumul primejdios al seductiei, de Sandra Donovan

Parfumul primejdios al seductiei

de Sandra Donovan

Parfumul primejdios al seductiei

Titlu:

Parfumul primejdios al seductiei

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Decoda

Autor: Sandra Donovan

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 350

Anul apariţiei: 1993

39,00 RON
32,00 RON

Dulce inocenta: Cand moartea neasteptata a parintilor a lasat-o in voia unui protector desfranat, Sara Clayton se bucura de sansa de a evada din orasul natal, St. Louis, pentru a deveni profesoara in teritoriul New Mexico. Dar n-a visat niciodata ca, in timpul calatoriei, va intalni un barbat a carui privire intunecata, arzatoare, va declansa in adancul ei dorinte misterioase si nestapanite. In timpul imbratisarilor fierbinti ale lui Rafael Delgado, Sara isi da seama ca ea insasi isi dorea aceste lectii de pasiune si placere. Sarutarile lui infocate ii topesc orice aparare, mangaierile lui incandescente ii vrajesc pentru totdeauna inima... si determina inocenta ei frumusete sa arda pana la completa capitulare, la atingerea lui magnetica.

Dorinta salbatica: Jumatate spaniol si jumatate comans, Rafael s-a simtit intotdeauna un outsider... chiar si printre ai sai. Dar chiar mai violenta decat ura s-a dovedit atractia mistuitoare pentru zana cu par de argint, pe care a intalnit-o in primejdioasa calatorie de-a lungul tinuturilor salbatice, la intoarcerea spre hacienda familiei sale. Si cand, in sfarsit, ajunsera in desert, in preajma muntilor cu varfurile in nori, Rafael a stiut ca ea trebuie sa fie a lui cu orice pret. Sub cupola unui cer vesnic, presarat cu stele, el a intins-o alaturi de el... si, in timp ce-i mangaia curbele delicate si-i dezmierda pielea catifelata, si-a fagaduit ca, doar pentru acea seara, va lasa deoparte mandria si onoarea si va face din dulcea lui Sara o eleva inimoasa in salbaticele si impetuoasele cai ale dragostei.

Sandra Donovan - Parfumul primejdios al seductiei.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Parfumul primejdios al seductiei” de Sandra Donovan a apărut la editura Decoda în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 350 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană