NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Pandora. Efectul Lazar, de Frank Herbert, Bill Ransom

Pandora. Efectul Lazar

de Frank Herbert, Bill Ransom

Pandora. Efectul Lazar

Titlu:

Pandora. Efectul Lazar

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Frank Herbert, Bill Ransom

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 478

Anul apariţiei: 1995

36,00 RON

Pandora: Efectul Lazar continua povestea inceputa de Frank Herbert si Bil Ransom in Incidentul Iisus, despre planeta Pandora si oamenii care se lupta sa supravietuiasca intr-o lume neprielnica.

Nava-Mama a disparut, iar Algele-Avata, care tineau sub control oceanul au fost exterminate de blamatul Jesus Lewis. Apa e stapana acum pe intreaga planeta, continentele s-au scufundat sub valurile furioase, iar pandoranii s-au adaptat. O parte dintre ei traiesc pe gigantice insule organice care plutesc in deriva, purtate de curentii oceanici, ceilalti, tritonii au coborat in adancurile oceanului. Insularii au suferit mutatii serioase in timp ce tritonii au incercat pe cat posibil sa isi pastreze forma umana standard.

Pandora: Efectul Lazar descrie relatia de dragoste dintre Brett Norton, un pescar insular si Scudi Wang, fata unui foarte bogat triton. Cei doi sunt prinsi intr-un complot pe care trebuie sa-l dea in vileag si care il are in centru pe GeLaar Gallow, un triton care si-a pus in cap sa obtina puterea asupra Pandorei.

Numai ca algele au fost recreate de catre tritoni cu scopul de a domoli oceanul si de a ridica iarasi continentele deasupra apei. Iar Vata, fiica zamislita de alge, nu pare de acord cu planul lui Gallow de a pune mana pe celulele de hibernare lasate de Nava pe orbita Pandorei.

Ruptura dintre societatile umane diferite si conflictele pe care aceste diferente le nasc sunt scoase in evidenta de Frank Herbert prin modul in care lasa personajele sa se confrunte cu ele, sa le solutioneze, sa caute raspunsuri si solutii.

Frank Herbert, Bill Ransom - Pandora. Efectul Lazăr.

Ediția I.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Pandora. Efectul Lazar” de Frank Herbert, Bill Ransom a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare impecabilă, conține 478 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană