NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Pacate candide, de Susan Johnson

Pacate candide

de Susan Johnson

Pacate candide

Titlu:

Pacate candide

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Elis

Autor: Susan Johnson

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 416

Anul apariţiei: 1994

49,00 RON
32,00 RON

Stia sa faca dragoste cu aceeasi arta cu care un muzician atinge pianul sau un vanator manuieste lasso-ul. Stia cum sa se miste, cat de unduios, cat de profund. Stia cum sa sarute o femeie pe buze sau pe pielea fierbinte de dupa ureche. Stia cum sa-i atinga sfarcurile sanilor si cand sa-i ridice soldurile ca sa-l primeasca. Stia cand sa se poarte cu blandete si cand nu. Cunostea echilibrul delicat dintre violenta si placere, dintre duritate si tandrete. Reusea sa aduca o femeie in pragul orgasmului, chiar si numai prin adierea mangaierilor si freamatul soaptelor.

Romanul surprinde tulburatoarea evocare a unei pasiuni totale, iubire a sufletului si a trupului, in lupta cu prejudecatile, ostilitatea si intrigile oneroase ale societatii americane de la framantatul sfarsit al veacului trecut.

Susan Johnson - Pacate candide.

Cunoscuta cititorilor romani prin bestseller-ul Dragoste interzisa, Susan Johnson - singurul autor cotat cu sase stele de catre prestigioasa Affaire de Coeur - se remarca printr-o noua si stralucita marturie a vocatiei sale scriitoricesti.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Pacate candide” de Susan Johnson a apărut la editura Elis în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 416 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană