NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Originea Universului, de John D. Barrow

Originea Universului

de John D. Barrow

Originea Universului

Titlu:

Originea Universului

Domeniu: Stiinta

Editura: Humanitas

Autor: John D. Barrow

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 140

Anul apariţiei: 1994

24,00 RON
19,00 RON

Stiinta nu cunoaste intrebare mai profunda, mai staruitoare si mai fascinanta decat cea legata de felul in care au aparut timpul, spatiul si materia.

John Barrow, unul dintre marii cosmologi ai zilelor noastre, ne calauzeste intr-o calatorie spre inceputul timpului, un univers in care temperaturile si densitatile erau atat de mari incat nu pot fi reconstituite in laborator. Alaturi de observatiile astronomice si sprijinindu-se pe ele, singura cale de abordare este cea a teoriilor speculative care fac apel deopotriva la rigoare matematica si fantezie. Suntem condusi, sub imboldul detectivistic al lui Sherlock Holmes, spre modelele big bang-ului si ale inflatiei, spre lumi cu mai multe dimensiuni si, in cele din urma, spre concluzia ca nu putem trai decat intr-un univers exact ca al nostru.

John D. Barrow - Originea Universului.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Originea Universului” de John D. Barrow a apărut la editura Humanitas în seria de Stiinta, se află în stare impecabilă, conține 140 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană