NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Opere filozofice I, de Leibniz

Opere filozofice I

de Leibniz

Opere filozofice I

Titlu:

Opere filozofice I

Domeniu: Filosofie

Editura: Ştiinţifică şi Enciclopedică

Autor: Leibniz

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 663

Anul apariţiei: 1972

129,00 RON

Deconcertand prin vastitatea si varietatea preocuparilor sale, Leibniz ramane unul dintre cei mai mari filozofi si oameni de stiinta ai tuturor timpurilor. Revendicat si de Norbert Wiener, care-l considera “sfant patron” al ciberneticii, Leibniz se dovedeste a fi deosebit de actual.

In acest volum, Opere filozofice, sunt cuprinse lucrarile cu caracterul cel mai definitoriu din bogata opera a filozofului, mai ales din domeniul ontologiei, dar si al gnoseologiei si fizicii, lucrari care au facut epoca, servind si astazi ca puncte de referinta in dezbateri ce au loc in filozofia stiintei.

Rarisim volum, coperti cartonate si panzate, cu supracoperta, aparut intr-un tiraj limitat (aprox. 2000 exemplare) in exceptionala serie Clasicii filosofiei universale.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Opere filozofice I” de Leibniz a apărut la editura Ştiinţifică şi Enciclopedică în seria de Filosofie, se află în stare impecabilă, conține 663 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2021 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană