NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Opere (ed. Academiei, ediție de lux), de George Bacovia

Opere (ed. Academiei, ediție de lux)

de George Bacovia

Opere (ed. Academiei, ediție de lux)

Titlu:

Opere (ed. Academiei, ediție de lux)

Domeniu: Beletristica » Autori romani

Editura: Academiei Române

Autor: George Bacovia

Starea cărții: Impacabilă

Nr. pagini: 1014

Anul apariţiei: 2010

190,00 RON

George Bacovia - Opere. Poezii. Proză. Publicistică. Corespondență.

Ediția, critică și exhaustivă, cuprinde cele șase volume de versuri alcătuite de poet și tipărite, la care se adaugă alte poezii inedite sau din periodice, precum și proza, publicistica, destăinuirile și corespondența lui George Bacovia.

Față de ediția definitivă (1944), reluată în 1957, ca și față de ediția "Minerva" (1978), cuprinsul acestei ediții este substanțial îmbogățit pe baza celor 11 caiete - manuscris olografe (din care șapte nu au stat la dispoziția editorilor anteriori) și a altor texte răzlete reperate în colecții particulare sau publice. Aparatul critic este completat și corectat în note și variante, bibliografie, referințe istorico - literare. În volum sunt incluse fotografii și facsimile după acte personale și grafica realizată de poet.

Recenzii
Cartea “Opere (ed. Academiei, ediție de lux)” de George Bacovia a apărut la editura Academiei Române în seria de Beletristica: Autori romani, se află în stare impacabilă, conține 1014 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2020 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană