NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Operatiunea Scud, de Shaun Clarke

Operatiunea Scud

de Shaun Clarke

Operatiunea Scud

Titlu:

Operatiunea Scud

Domeniu: Beletristica » Comando

Editura: Lucman

Autor: Shaun Clarke

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 203

Anul apariţiei: 1998

24,00 RON

La 2 august 1990, tancurile irakiene au intrat in Kuweit punand in pericol un sfert din rezervele de petrol ale lumii. Toate astea au condus la Razboiul de 100 de zile, cunoscut ca Operatiunea Furtuna in Desert.

In acest razboi a fost implicat in mare secret legendarul SAS - Special Air Service.

Ca specialisti in razboiul din desert, membrii trupelor SAS au fost angrenati in operatiuni riscante de acoperire - uneori in pozitii foarte avansate in teritoriul inamic. Misiunile celor din SAS erau de recunoastere, spionaj, sabotaj, capturarea prizonierilor, recuperarea ostaticilor, operatiuni de infiltrare in orasele irakiene si raiduri de atac si retragere cu renumitele "Pink Panther" - vehicule Land Rover inarmate.

Unii au fost capturati si torturati. Altii au fost executati. Luptand in secret alaturi de "Sobolanii Desertului" din Brigada a VII-a Blindata, intr-un teritoriu cu nisipuri fierbinti si cer fara pic de nori, SAS a indeplinit misiuni pline de pericole, ce au devenit legendare chiar inainte ca Razboiul de 100 de zile sa se fi terminat.

Operatiunea SCUD este primul dintr-o serie de romane inspirate de faptele acestui extraordinar regiment - o aventura bazata pe fapte reale despre cei mai curajosi soldati din istorie: razboinicii SAS!

Shaun Clarke - Dragon 2: SAS - Operatiunea Scud.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Operatiunea Scud” de Shaun Clarke a apărut la editura Lucman în seria de Beletristica: Comando, se află în stare impecabilă, conține 203 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană