NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Comisarul, de Sven Hassel

Comisarul

de Sven Hassel

Comisarul

Titlu:

Comisarul

Domeniu: Beletristica » Comando

Editura: Nemira

Autor: Sven Hassel

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 303

Anul apariţiei: 1994

24,00 RON

Un huruit ca de tunet indepartat se apropie cu repeziciune. Prima dintre colosalele mase de zapada se desprinde intr-un urias nor alb. Pentru o clipa pare suspendata in aer, apoi se pune in miscare. Sute de tone de zapada lovesc coasta si sunt aruncate in vazduh ca de o noua explozie. Cu un vuiet fioros, avalansa porneste la vale. Urgia de zapada ii cuprinde pe primii dintre soldatii OGPU, aruncandu-i in neant.

Sven Hassel - Comisarul.

Comisarul detine cel mai mare secret al razboiului din Rasarit: 30 de milioane de dolari-aur ascunse in spatele liniilor rusesti. Dar Porta este hotarat sa nu lase sa-i scape partea ce i se cuvine... Pentru aurul dusmanului sunt pregatiti sa ucida sau sa se lase ucisi, gata sa se sfasie ca animalele, sa triseze, sa minta, sa jefuiasca.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Comisarul” de Sven Hassel a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Comando, se află în stare impecabilă, conține 303 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană