NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Olaf Magnificul, de Robert Leighton

Olaf Magnificul

de Robert Leighton

Olaf Magnificul

Titlu:

Olaf Magnificul

Domeniu: Beletristica » Aventura

Editura: Corint

Autor: Robert Leighton

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 350

Anul apariţiei: 2006

Stoc epuizat

Viata intrece orice imaginatie! O dovedeste vikingul Olaf Magnificul, un personaj in carne si oase, si nicidecum inchipuit de celebrul Robert Leighton! Descinzand parca din misterioasa mitologie scandinava, Olaf, cel ce avea sa fie incoronat ca rege al Norvegiei, este eroul unor aventuri incredibile, dar cu atat mai reale! Incepand cu copilaria petrecuta in sclavie in Estonia, si trecand prin viata petrecuta la curtea regelui Valdemar, parcurgand calatoriile pe corabiile lungi si bataliile date pentru crestinarea Angliei, Olaf reinvie magicele saga ale Nordului! O carte pe care nu doar o citesti! O traiesti din plin!

Robert Leighton - Olaf Magnificul.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Olaf Magnificul” de Robert Leighton a apărut la editura Corint în seria de Beletristica: Aventura, se află în stare nouă, conține 350 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană