NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Imperiul Soarelui, de J.G. Ballard

Imperiul Soarelui

de J.G. Ballard

Imperiul Soarelui

Titlu:

Imperiul Soarelui

Domeniu: Beletristica » Aventura

Editura: Miron

Autor: J.G. Ballard

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 464

Anul apariţiei: 1994

24,00 RON

Imperiul Soarelui a fost ecranizat în 1987 de Steven Spielberg, cu John Malkovich şi Christian Bale în rolurile principale. Filmul a obţinut trei premii Bafta şi şase nominalizări la Oscar.

Romanul a fost nominalizat la Booker Prize şi a câştigat Guardian Fiction Prize, precum şi James Tait Black Memorial Prize.

Imperiul Soarelui (1984) a fost declarat încă de la apariţie unul dintre cele mai valoroase romane de război ale tuturor timpurilor, cu un imens succes de critică şi de public. Inspirată parţial din experienţa personală a autorului (patru ani petrecuţi într-un lagăr japonez pentru prizonieri de război), cartea construieşte o viziune sumbră, aproape halucinantă a secolului XX. Personajul central este un băiat englez în vârstă de unsprezece ani, Jim, care locu­ieşte la Shanghai cu părinţii săi înstăriţi la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Înainte de sosirea trupelor japoneze de ocupaţie, Jim se rătăceşte de familia lui în haosul mulţimii care se grăbeşte să părăsească oraşul şi este nevoit să descopere singur o cale de supravieţuire. Dacă la început războiul pare un mijloc de eliberare de regulile lumii adulţilor, în scurt timp devine evident că el dezlănţuie forţe monstruoase, dezvăluind aspecte macabre ale naturii umane.

Literatură adevărată. O carte de o autoritate şi o forţă uimitoare, unul dintre cele mai bune romane. (The Standard)
Fierbinte... strălucit... o realizare literară incredibiliă şi aproape intolerabil de mişcătoare. (Anthony Burgess)
Un roman de război fascinant, care te reţine hipnotic, despre foamete şi supravieţuire, despre lagăre de prizonieri şi marşuri ale morţii, având o viziune aproape halucinantă asupra unei lumi în destrămare.

Imperiul Soarelui îşi are rădăcinile în experienţa personală a autorului din timpul celui de-al doilea război mondial, când a fost prizonier într-un lagăr japonez. Este unul dintre puţinele romane prin care secolul XX nu va fi doar ţinut minte, ci şi judecat.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Imperiul Soarelui” de J.G. Ballard a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Aventura, se află în stare foarte bună, conține 464 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană