NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Obsesie periculoasa, de Maria Barrett

Obsesie periculoasa

de Maria Barrett

Obsesie periculoasa

Titlu:

Obsesie periculoasa

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Maria Barrett

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 511

Anul apariţiei: 1995

32,00 RON

Din ziua când soţul i-a fost ucis, Francesca Niccoli, originară dintr-o mică localitate din sudul Italiei, n-a cunoscut decât ura, violenţa, suspiciunea şi greutăţile de tot soiul. Până când, fugind de trecut ca să-şi clădească o nouă viaţă în Anglia, ţara de baştină a mamei sale, întâlneşte bunătatea şi dragostea înflăcărată alături de Patrick Devlin. Dar o simplă ţărancă din Italia nu este o achiziţie strălucită pentru un politician la început de carieră. Aşa că Patrick, la insistenţele familiei, pune punct legăturii lor, părăsind-o pe Francesca, rămasă gravidă. Fiecare dintre personajele romanului îşi urmează propriul destin.

Cu toate acestea, desi ea devine un nume in lumea creatorilor de moda, iar el devine ministru, nici unul din ei nu poate uita pasiunea pe care o impartasisera candva.

Maria Barrett - Obsesie periculoasa.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Obsesie periculoasa” de Maria Barrett a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 511 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană