NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

O suta de nume, de Cecelia Ahern

O suta de nume

de Cecelia Ahern

O suta de nume

Titlu:

O suta de nume

Domeniu: Beletristica

Editura: Allfa

Autor: Cecelia Ahern

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 2013

Stoc epuizat
Kitty este o jurnalista care a dat de necaz. Si-a pierdut postul din televiziune si este in conflict cu editorul revistei pentru care scrie. Cand prietena ei, Constance, cea care i-a indrumat cariera, ii lasa cu limba de moarte misiunea de a scrie un articol cu subiect misterios, criza se adanceste. Kitty nu are decat o lista cu o suta de nume si, pornind de la ele, trebuie sa scrie materialul in mai putin de doua saptamani. Un subiect absolut inedit si o misiune aparent imposibila. Ajutata de Steve, un prieten din facultate, si de Bob, sotul lui Constance, porneste intr-o cursa nebuna, incercand sa afle ce ii leaga pe cei o suta de oameni. Dar cine poate cunoaste o suta de oameni in doua saptamani? Cu umor si sensibilitate, Cecelia Ahern isi surprinde din nou cititorii, tinandu-i cu rasuflarea taiata pana la ultima pagina.

Cecelia Ahern - O sută de nume.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “O suta de nume” de Cecelia Ahern a apărut la editura Allfa în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 320 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană