NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Clientul, de John Grisham

Clientul

de John Grisham

Clientul

Titlu:

Clientul

Domeniu: Beletristica

Editura: RAO Books

Autor: John Grisham

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 560

Anul apariţiei: 1994

24,00 RON

Mark Sway, eroul acestei carti, un pusti de unsprezece ani, este martorul unei sinucideri si cu acest prilej afla un secret ucigator. Urmarit de mafie, F.B.I. si procuratura isi angajeaza cu un dolar o avocata si incearca sa-si salveze viata. Mark, un pusti obisnuit altminteri, devine astfel un personaj irezistibil, memorabil, care stie sa se foloseasca de ceea ce a vazut la televizor in filmele cu mafia. Cartii nu-i lipseste umorul, o subtila analiza psihologica, tot ceea ce este modern si place cititorului contemporan.

Clientul este o alta carte irezistibila a lui Grisham, un amestec savant de suspans si subtila analiza psihologica, la care a adaugat umor si caldura umana realizand o carte cu intamplari si, mai ales, personaje memorabile.

Clientul ii va face fericiti pe admiratorii lui John Grisham si, cu siguranta, ii va castiga pe cei ce nu-l cunosc inca!

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Clientul” de John Grisham a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica, se află în stare impecabilă, conține 560 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană