NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

O noua viata, de Mary Jo Putney

O noua viata

de Mary Jo Putney

O noua viata

Titlu:

O noua viata

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Litera International

Autor: Mary Jo Putney

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 361

Anul apariţiei: 2011

29,00 RON
19,00 RON

Naufragiat pe o plajă pustie, Adam nu-și mai amintește nimic din trecutul său. Așadar, este incântat să audă că tânăra cu păr bălai care-i ingrijește rănile este soția sa. Numele și chipul nu-i sunt familiare, dar atingerea și căldura ei sunt neasemuite.

În Anglia începutului de secol nouăsprezece, Mariah Clarke a moștenit splendidul conac Hartley. Fostul proprietar susține că domeniul a fost câștigat de tatăl fetei trișând la cărți și incearcă să-l obțină inapoi făcându-i curte tinerei, care, imprudentă, ii declară că este deja măritată. Apoi, răspunsul la rugile ei de a găsi o cale să transforme minciuna in adevăr apare pe o plajă părăsită, sub chipul unui tânăr naufragiat. Să-l convingă pe Adam că ii este soț pare surprinzător de ușor. Dar pasiunea născută dintr-o fantezie devine curând periculos de reală și complet irezistibilă.

Mary Jo Putney - O noua viata.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “O noua viata” de Mary Jo Putney a apărut la editura Litera International în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 361 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană