NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

O noua viata, de Mary Jo Putney

O noua viata

de Mary Jo Putney

O noua viata

Titlu:

O noua viata

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Litera International

Autor: Mary Jo Putney

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 361

Anul apariţiei: 2011

29,00 RON
19,00 RON

Naufragiat pe o plajă pustie, Adam nu-și mai amintește nimic din trecutul său. Așadar, este incântat să audă că tânăra cu păr bălai care-i ingrijește rănile este soția sa. Numele și chipul nu-i sunt familiare, dar atingerea și căldura ei sunt neasemuite.

În Anglia începutului de secol nouăsprezece, Mariah Clarke a moștenit splendidul conac Hartley. Fostul proprietar susține că domeniul a fost câștigat de tatăl fetei trișând la cărți și incearcă să-l obțină inapoi făcându-i curte tinerei, care, imprudentă, ii declară că este deja măritată. Apoi, răspunsul la rugile ei de a găsi o cale să transforme minciuna in adevăr apare pe o plajă părăsită, sub chipul unui tânăr naufragiat. Să-l convingă pe Adam că ii este soț pare surprinzător de ușor. Dar pasiunea născută dintr-o fantezie devine curând periculos de reală și complet irezistibilă.

Mary Jo Putney - O noua viata.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “O noua viata” de Mary Jo Putney a apărut la editura Litera International în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 361 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană