NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Nu hrani cancerul, de Pavel Chirila

Nu hrani cancerul

de Pavel Chirila

Nu hrani cancerul

Titlu:

Nu hrani cancerul

Domeniu: Carti motivationale

Editura: Christiana

Autor: Pavel Chirila

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 125

Anul apariţiei: 2019

19,00 RON

Nu hrani cancerul este o carte scrisă de trei specialişti experimentaţi în terapii alternative: Pavel Chirilă – medic primar boli interne, Mădălina Popescu – specialistă în imunologie şi alergologie clinică, Cristela Georgescu – absolventă a programului Plant Base Nutrition, Cornell University, S.U.A. Drepturile de autor şi veniturile editoriale realizate din această carte sunt cedate integral pentru construirea Clinicii Nera – prima Clinică de Recuperare Oncologică din România, care va incorpora si un centru de cercetari. Clinica se va ingriji de tratamentul bolnavilor de cancer in stadii initiale: aflarea vestii, debutul bolii, depistarea precoce.

Clinica Nera va fi inaltata, cu ajutorul tau si al celor care vor sa puna la temelia ei o fapta buna, in Valea Nerei, intr-o zona nepoluata din judetul Caras Severin, localitatea Slatina Nera, comuna Sasca Montana. Sustinand proiectul pentru constructia clinicii Nera, sustii, de fapt, viata bolnavilor de cancer. Da-le o sansa! Clinica Nera are nevoie de fapte bune puse cu grija la temelia constructiei sale.

Cumpărând această carte, ajuţi şi te ajuţi! (Răzvan Codrescu, directorul Editurii Christiana)
Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Nu hrani cancerul” de Pavel Chirila a apărut la editura Christiana în seria de Carti motivationale, se află în stare nouă, conține 125 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană