NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Copilul meu nu mananca!, de Carlos Gonzalez

Copilul meu nu mananca!

de Carlos Gonzalez

Copilul meu nu mananca!

Titlu:

Copilul meu nu mananca!

Domeniu: Carti motivationale

Editura: Multi Media Est Publishing

Autor: Carlos Gonzalez

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 184

Anul apariţiei: 2017

32,00 RON

Copilul meu nu mananca! este frica oricarui parinte. Dr. Carlos Gonzalez, tata si medic pediatru a inteleg acest lucru si a venit in intampinarea parintilor ingrijorati.

Parintii de pretutindeni se ingrijoreaza atunci cand bebelusul sau copilul lor nu par sa manance la fel de mult cat cred ca ar trebui.

In cartea sa Copilul meu nu mananca!, Carlos Gonzalez da aceste temeri la o parte, explorand motivele pentru care un copil refuza mancarea. El demonteaza capcanele graficelor de crestere si explici cum cresterea si activitatea fizica afecteaza nevoile calorice ale copilului.

Copilul meu Nu mananca! trateaza pe larg problemele de alimentatie ale copiilor. Cum apar ele, cum pot fi evitate si care sunt urmarile daca fortam copilul sa manance. discuta despre cum pornesc problemele de mancare si cum pot fi evitate. Copilul meu nu mananca! include povestile mamelor si ce au simtit ele atunci cand copiii lor nu mananca.

Carlos Gonzalez ii asigura pe parintii ingrijorati ca un copil stie ca are nevoie de mancare si in ce cantitate. Copilul meu nu mananca! este o reamintire a faptului ca tot ce ar trebui parintii sa faca este sa ofere alimente sanatoase copiilor. Acestia la randul lor vor manca exact cat au nevoie din ce li se va oferi.

Carlos Gonzalez explica in cartea sa Copilul meu nu mananca! de ce sa fortezi un copil sa manance mai multe decat are nevoie este un obicei nesanatos care nu duce decat la multe lacrimi si tantrumuri. Si daca acestea sunt trecatoare urmarile pot fi si unele mai grave precum obezitatea la varste adulte.

In cartea sa Copilul meu nu mananca! autorul raspunde la intrebari precum:

  • De ce nu mananca copilul meu?
  • Cat de mult trebuie sa manance un copil?
  • De ce nu le plac copiilor legumele?
Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Copilul meu nu mananca!” de Carlos Gonzalez a apărut la editura Multi Media Est Publishing în seria de Carti motivationale, se află în stare nouă, conține 184 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană