NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Noaptea bastarzilor, de Vartan Arachelian

Noaptea bastarzilor

de Vartan Arachelian

Noaptea bastarzilor

Titlu:

Noaptea bastarzilor

Domeniu: Istorie

Editura: RAO Books

Autor: Vartan Arachelian

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 392

Anul apariţiei: 2000

Stoc epuizat

„Stiu ca se poarta, ca e la moda in lumea subtire, adica intelectuala si, deci, critica, dezmintirea, dezeroizarea istoriei, deconspirarea minciunilor - pedagogice - cu care suntem indopati incepand cu clasele primare si terminand cu discursurile ocazionale ale primului barbat al tarii, stiu ca cel ce nu se minuneaza neicetat de locurile comune frecventate didactic sau oficial risca sa fie denuntat ca nefiind un bun roman stiu, de asemenea, ca exista doua istorii scrise avand destinatari inconfundabili, una scrisa pentru academicieni si alta scrisa sau rostita pentru soldati, stiu ca eroizarea excesiva ne-a facut nu profesionisti ai infruntarilor, ci profesionisti ai suferintei, motivati nu sa invingem, ci mai degraba sa ne lamentam, dar oare si-a consumat istoria capacitatea modelatoare, a ramas istoria, adica memoria noastra colectiva, o inutila busola orientativa?“

Vartan Arachelian - Noaptea bastarzilor.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Noaptea bastarzilor” de Vartan Arachelian a apărut la editura RAO Books în seria de Istorie, se află în stare nouă, conține 392 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană