NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Nasteri mistice, de Mircea Eliade

Nasteri mistice

de Mircea Eliade

Nasteri mistice

Titlu:

Nasteri mistice

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Humanitas

Autor: Mircea Eliade

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 224

Anul apariţiei: 1995

49,00 RON

Mircea Eliade - Nașteri mistice.

Ediția I.

Initierea se afla in miezul oricarei existente umane autentice. Si aceasta din doua motive: pe de o parte, pentru ca orice viata umana autentica presupune crize profunde, incercari, suferinta, pierderea si recucerirea eului propriu, „moarte si inviere“; pe de alta parte, indiferent de gradul de impliniri la care a ajuns, la un moment dat orice om isi vede viata ca pe un esec. In astfel de momente de criza totala, numai o singura speranta pare sa ofere o solutie: aceea de a-si lua viata de la capat. Daca putem spune ca initierea constituie o dimensiune specifica a existentei umane este inainte de toate pentru ca numai initierea confera mortii o functie pozitiva: aceea de a pregati noua nastere spirituala, accesul la un mod de a fi nesupus actiunii devastatoare a Timpului. (Mircea Eliade).

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Nasteri mistice” de Mircea Eliade a apărut la editura Humanitas în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare impecabilă, conține 224 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană