NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ciupercile sacre ale viziunii, de Ralph Metzner

Ciupercile sacre ale viziunii

de Ralph Metzner

Ciupercile sacre ale viziunii

Titlu:

Ciupercile sacre ale viziunii

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Elena Francisc

Autor: Ralph Metzner

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 290

Anul apariţiei: 2012

Stoc epuizat

Istoria spirituală a Umanităţii este una cu cea a plantelor sacre care au fost folosite ritualic în toate timpurile, pe toate continentele. În ultimul secol, psihologia transpersonală a explorat profunzimile psihicului omenesc şi cercetătorii care au schimbat complet hărţile conştiinţei au fost exact aceia care s-au apropiat fără prejudecăţi de lumile magice ale străvechilor rituri. Fără ciupercile vizionare ale Mexicului istoria psihologiei occidentale ar fi fost alta. Iar Revoluţia Conştiinţei pe care o trăim cu toţii astăzi nu ar fi fost posibilă în lipsa deschiderilor imense pe care acestea le-au adus în conştiinţa occidentului.

Dar care mai este locul plantelor sacre în timpul acestor transformari? În ce măsură acestea mai servesc astăzi scopului pe care l-au avut mii şi mii de ani? Sunt ele încă instrumente ale transformării interioare şi ale vindecării în sensul de Întregire a Fiinţei? Care este impactul acestora asupra conştiinţei secolului XXI? Un subiect de o importanţă majoră pentru toţi exploratorii conştiinţei.

Ralph Mezner este unul dintre cei mai celebri cercetători în domeniu. Licenţiat în filosofie şi psihologie, cu un doctorat făcut la Harvard, cercetător în psihofarmacologie, colaborator al lui Timothy Leary şi Richard Alpert şi profesor la Institutul de Studii Integrale din California, a publicat sute de articole şi cărţi despre cercetările sale în domeniul șamanismului, alchimiei, mitologiei şi psihologiei transpersonale.

După lucrarea sa despre Ayahusca, ce a stârnit un interes enorm printre cititorii editurii noastre, această nouă lucrare despre ciupercile vizionare vine să completeze evantaiul de lucrări fundamentale dedicate celor aflaţi în explorare conştientă a propriilor adâncuri. (Horia Ţurcanu)

Ralph Metzner - Ciupercile sacre ale viziunii. Teonanacatl - dincolo de porţile minţii.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Ciupercile sacre ale viziunii” de Ralph Metzner a apărut la editura Elena Francisc în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare nouă, conține 290 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană