NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Montauk - conexiunea extraterestra, de Stewart Swerdlow, Peter Moon

Montauk - conexiunea extraterestra

de Stewart Swerdlow, Peter Moon

Montauk - conexiunea extraterestra

Titlu:

Montauk - conexiunea extraterestra

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Daksha

Autor: Stewart Swerdlow, Peter Moon

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 256

Anul apariţiei: 2006

49,00 RON

Montauk: conexiunea extraterestră revelează cele mai uluitoare dovezi despre răpirile fiinţelor umane de către extratereştri.

Este relatarea autobiografică a lui Stewart Swerdlow, un intelectual rafinat şi totodată un clarvăzător înnăscut, care s-a confruntat cu multe scenarii spaţio-temporale stranii pe parcursul vieţii sale de până acum. După ce a fost răpit de mai multe ori de extraterestri, Stewart l-a întâlnit pe Preston Nichols şi astfel el şi-a amintit propriul rol pe care l-a avut în experimentele foarte secrete de călătorie în timp care fac parte din Proiectul Montauk.

Pentru că a refuzat să renunţe la asocierea sa cu Nichols, Stewart a fost închis de autorităţi, însă adevărul începuse deja să iasă la lumină. Luptând pentru supravieţuire, Stewart şi-a folosit capacităţile mentale pentru a învinge influenţele negative din jurul său; în cele din urmă, el a descoperit numitorul comun în ecuaţia extraterestră - un limbaj interdimensional cu ajutorul căruia comunică fiinţele conştiente.

Montauk: conexiunea extraterestră reprezintă o nouă cotitură în saga Montauk, ce plasează întregul subiect pe o octavă superioară.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Montauk - conexiunea extraterestra” de Stewart Swerdlow, Peter Moon a apărut la editura Daksha în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare impecabilă, conține 256 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană