NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Homo Mysticus. Misterele existentei umane, de Richard Tremonton

Homo Mysticus. Misterele existentei umane

de Richard Tremonton

Homo Mysticus. Misterele existentei umane

Titlu:

Homo Mysticus. Misterele existentei umane

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Lucman

Autor: Richard Tremonton

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 208

Anul apariţiei: 2000

16,00 RON

A evolua inseamna a te elibera. Si ce ne arata miracolele misticilor? Ca niste fiinte exceptionale, pentru ca vor sa reduca sau sa controleze unele functii organice ca sa ajunga la unirea cu divinul, pot sa se elibereze de legile la care sunt supusi oamenii obisnuiti. „Corpul miraculos” este eliberat de constrangerile hranei, ale somnului, frigului, gravitatiei si chiar ale putrezirii post mortem. In aceasta extindere dincolo de limitele umanului putem vedea niste eforturi de metamorfoza. Dupa Homo sapiens, este posibil ca in acelasi timp cu „spatiopitecul”, omul capabil sa se adapteze si sa traiasca in spatiu, sa vedem nascandu-se Homo mysticus.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Homo Mysticus. Misterele existentei umane” de Richard Tremonton a apărut la editura Lucman în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare nouă, conține 208 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană