NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Mizerabilii (5 vol.), de Victor Hugo

Mizerabilii (5 vol.)

de Victor Hugo

Mizerabilii (5 vol.)

Titlu:

Mizerabilii (5 vol.)

Domeniu: Beletristica

Editura: Minerva

Autor: Victor Hugo

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 1970

Anul apariţiei: 1969

49,00 RON
24,00 RON

Mizerabilii, cu titlul original în franceză Les Misérables, este cel mai mare roman al lui Victor Hugo – roman pe care scriitorul l-a terminat în 1862, în timp ce se afla în exil. Mizerabilii este considerat drept una dintre capodoperele umanităţii, precum şi o adevărată frescă socială.

Unul dintre cele mai cunoscute romane ale secolului al XIX-lea, Mizerabilii urmăreşte viaţa şi interacţiunile dintre mai multe personaje pe o perioadă de douăzeci de ani, începând cu anul înfrângerii finale a lui Napoleon. Concentrându-se asupra aventurilor protagonistului său, fostul puşcăriaş Jean Valjean, care caută să se îndrepte, să-şi răscumpere greşelile din trecut prin fapte bune, romanul examinează impactul social al acţiunilor acestuia. Se analizează natura binelui şi a răului, a legii, într-o poveste care înfăţişează istoria Franţei, arhitectura Parisului, politica, filozofia morală, justiţia, religia şi diferitele tipuri ale iubirii romantice.

Recenzii (1)
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Mizerabilii (5 vol.)” de Victor Hugo a apărut la editura Minerva în seria de Beletristica, se află în stare foarte bună, conține 1970 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2021 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană