NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Misiuni speciale. Memoriile unui maestru al spionajului sovietic, de Pavel Sudoplatov

Misiuni speciale. Memoriile unui maestru al spionajului sovietic

de Pavel Sudoplatov

Misiuni speciale. Memoriile unui maestru al spionajului sovietic

Titlu:

Misiuni speciale. Memoriile unui maestru al spionajului sovietic

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Litera

Autor: Pavel Sudoplatov

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 736

Anul apariţiei: 2013

Stoc epuizat

Maestrul spionajului sovietic in perioada 1939-1953, generalul-locotenent Pavel Studoplatov a condus, din 1941, Administratia pentru Misiuni Speciale din NKVD, departamentul care se ocupa de rapiri, asasinate, sabotaje si lupte de gherila in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Printre cele mai imporante misiuni ale lui Sudoplatov s-au numarat asasinarea lui Trotki si aflarea secretelor bombei atomice, cu ajutorul unor savanti renumiti precum Oppenheimer sau Bohr. Socante sunt si dezvaluirile privind rolul real jucat de sotii Rosenberg in spionajul atomic al URSS; motivul pentru care Stalin a inventat Complotul Medicilor si conspiratia sionista; cine a ordonat masacrul din Padurea Katyn; cum au organizat Hruscov si colegii lui arestarea si impuscarea lui Beria.

Sudoplatov a fost arestat dupa caderea de la putere a lui Beria, in 1953. In pofida torturii si izolarii complete in inchisoare, a refuza sa "marturiseasca". Eliberat dupa 15 ani, a reusit abia in 1992 sa-si obtina reabilitarea, ajutat de fiul sau, Anatoli, profesor de economie la Universitatea din Moscova.

Misiuni speciale. Memoriile unui maestru al spionajului sovietic este o carte de memorii uimitoare si un document istoric unic, marturia unui om care a stiut cele mai negre secrete ale imperiului sovietic.

Rarisim volum, ediție cartonată.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Misiuni speciale. Memoriile unui maestru al spionajului sovietic” de Pavel Sudoplatov a apărut la editura Litera în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare foarte bună, conține 736 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană