NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Jurnale din rezistenta anticomunista, de Vasile Motrescu, Mircea Dobre

Jurnale din rezistenta anticomunista

de Vasile Motrescu, Mircea Dobre

Jurnale din rezistenta anticomunista

Titlu:

Jurnale din rezistenta anticomunista

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Nemira

Autor: Vasile Motrescu, Mircea Dobre

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 250

Anul apariţiei: 2006

49,00 RON

„Comunismul aminteste mai mult in treacat despre trecutul istoriei romanilor si scoate in putine cuvinte la lumina lucrurile petrecute si acelea numai daca ar avea influenta asupra politicii lor si in legatura cu Rusia, falsificand faptele trecutului glorios al neamului nostru si ocolind cu grija adevarul pentru a nu influenta poporul si a nu destepta in el sentimente eroice si dragostea de pamantul stramosesc. Ci cauta sa infloreasca in toate culorile politica lor, dragostea de rusi, folosind fel de fel [de] iscodiri false pentru a orbi si a intipari in mintea tineretului societatea comunista unica, creatoare de fericire, pentru a putea sa-l dezlipeasca pe om de pamant, si sa-l intrebuinteze ca pe o unealta-marfa, si sa-l poata robi mai usor.”

Vasile Motrescu, Mircea Dobre - Jurnale din rezistența anticomunistă.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Jurnale din rezistenta anticomunista” de Vasile Motrescu, Mircea Dobre a apărut la editura Nemira în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare nouă, conține 250 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană