NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia, de Selma Lagerlof

Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia

de Selma Lagerlof

Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia

Titlu:

Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia

Domeniu: Beletristica » Aventura

Editura: Tineretului

Autor: Selma Lagerlof

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 702

Anul apariţiei: 1965

24,00 RON

Minunata călătorie a lui Nils Holgersson prin Suedia (Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige) este o faimoasă ficţiune scrisă de către autoarea de origine suedeză, Selma Lagerlöf, publicată în două părţi, în 1906 şi 1907.

Cartea este despre un tânăr băiat, Nils Holgersson, ale cărui "plăceri ieftine erau să mânce şi să doarmă, şi după astea îi plăcea cel mai mult să facă pozne". Îi face mare plăcere să rănească animalele din ogradă. Nils capturează un pitic într-o plasă în timp ce familia lui era la biserică şi l-au lăsat acasă pentru a memora capitole din Biblie. Piticul îi propune lui Nils să-l elibereze, iar dacă îl va elibera, îi va dărui o monedă uriaşă de aur. Nils respinge oferta şi piticul îl miniaturizează pe Nils, transformându-l într-un pitic capabil să vorbească cu animalele, care sunt bucuroase să-l vadă pe băiat redus la dimensiunea lor şi sunt mânioase şi înfometate după răzbunare. Când acestea se întamplă, gâştele sălbatice zburau deasupra fermei lor în una din migraţii, iar o gâscă domestică alba încercă să li se alature celor sălbatice. În încercarea de a se salva, Nils se prinde de gâtul gâştei, se ridică cu succes şi se alatură păsărilor sălbatice.

Gâştele sălbatice, care nu sunt deloc mulţumite deloc de faptul că un băiat şi o gâscă domestică li s-au alăturat, îi conduc pe aceştia într-o călătorie aventuroasă prin provinciile Suediei, observând în drumul lor caracteristicile naturale şi resursele economice. Gâsca domestică trebuie să demonstreze capacitatea de a zbura asemeni experimentatelor gâşte sălbatice, şi Nils trebuie să le demonstreze găştelor că le va fi un companion folositor, în ciuda îndoielilor. De-a lungul călătoriei, Nils descoperă că dacă demonstrează că s-a schimbat în bine, piticul este dispus să-l readucă la dimensiunile iniţiale.

Ediția I, cu ilustrațiile originale.
Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia” de Selma Lagerlof a apărut la editura Tineretului în seria de Beletristica: Aventura, se află în stare impecabilă, conține 702 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană