NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Mic ghid de ghicit in palma, de Rene Brunin

Mic ghid de ghicit in palma

de Rene Brunin

Mic ghid de ghicit in palma

Titlu:

Mic ghid de ghicit in palma

Domeniu: Ezoterism și paranormal

Editura: Lider

Autor: Rene Brunin

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 240

Anul apariţiei: 2014

26,00 RON

Esti pasionat de chiromantie? Aceasta carte iti ofera o metoda clara si precisa de interpretare a liniilor din propria palma.

Cu ajutorul acestui ghid, palma ta nu va mai avea niciun secret. Iti va dezvalui toate trasaturile personalitatii tale si tot ceea ce-ti rezerva destinul.

Ghidul este util si incepatorilor si celor initiati pentru ca, pe langa explicatiile detaliate ale semnificatiilor fiecarei linii din palma, autorul adauga si teoriile personale asupra liniei casatoriei.

Acum vei sti sa citesti liniile din palmele celor din jur, ale parintilor, ale prietenilor si colegilor. Vei descoperi toate posibilitatile pe care ti le ofera chiromantia: o mai buna intelegere a propriei persoane si a celor din jur, noi perspective, noi perspective asupra vietii, solutii la probleme si multe altele.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Mic ghid de ghicit in palma” de Rene Brunin a apărut la editura Lider în seria de Ezoterism și paranormal, se află în stare nouă, conține 240 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană