NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Manifestele futurismului, de Filippo Tommaso Marinetti

Manifestele futurismului

de Filippo Tommaso Marinetti

Manifestele futurismului

Titlu:

Manifestele futurismului

Domeniu: Arta

Editura: Art

Autor: Filippo Tommaso Marinetti

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 280

Anul apariţiei: 2009

29,00 RON

Prima traducere integrală în limba română a Manifestelor futuriste, prin care Marinetti avea să sfideze gândirea comodităţii, publicată la o sută de ani după apariţia simultană a primului Manifest la Paris şi la Craiova.

Sunt texte care rezistă timpului, care continuă să surprindă. Pot fi citite cu plăcere şi cu interes graţie aerului de actualitate pe care îl degajă, cu prospeţime şi cu epatantă ironie. Futurismul a fost, într-adevăr, un curent vizionar, care a intuit cu surprinzătoare exactitate evoluţia culturii de masă contemporane şi, în linii mari, fizionomia universului consumist în care trăim, ocupându-se de literatură, de modă, de sculptură, dar şi de bucătărie, de arhitectură, de publicitate, de pictură, de fotografie etc.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Manifestele futurismului” de Filippo Tommaso Marinetti a apărut la editura Art în seria de Arta, se află în stare nouă, conține 280 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană