NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Lupul Alb, de Paul Feval

Lupul Alb

de Paul Feval

Lupul Alb

Titlu:

Lupul Alb

Domeniu: Beletristica » Roman istoric

Editura: Elis

Autor: Paul Feval

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 312

Anul apariţiei: 1993

36,00 RON

Desi Bretania - devenita de doua secole provincie franceza - isi pastreaza in aparenta privilegiile si libertatile, in fapt este supusa unui jaf sistematic de catre reprezentantii autoritatii regale, iar cei ce se opun darilor impovaratoare si umilintelor insuportabile sunt prigoniti in mod salbatic.

Dar, intr-o zi, in padurea bretana ancestrala si legendara, invaluit in mister, apare un cavaler al dreptatii, magnificul Lup Alb, care, in fruntea unei “haite de lupi”, este pregatit pentru orice sacrificiu.

Palpitantele actiuni justitiare se imbina admirabil cu iubirea Lupului Alb pentru fermecatoarea Fleur-des-Genets.

Tema generoasa a acestui captivant roman, tradus pentru prima data in limba romana, a inspirat in mod fericit un indragit serial pentru televiziunea franceza.

Paul Feval - Lupul alb.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Lupul Alb” de Paul Feval a apărut la editura Elis în seria de Beletristica: Roman istoric, se află în stare nouă, conține 312 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană