NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Lev Tolstoi. Fuga din Rai, de Pavel Basinski

Lev Tolstoi. Fuga din Rai

de Pavel Basinski

Lev Tolstoi. Fuga din Rai

Titlu:

Lev Tolstoi. Fuga din Rai

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Humanitas

Autor: Pavel Basinski

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 564

Anul apariţiei: 2014

49,00 RON

Acum peste un veac, la Iasnaia Poliana a avut loc un eveniment care a zguduit intreaga lume: scriitorul Lev Nikolaevici Tolstoi, in varsta de optzeci si doi de ani, a fugit de acasa noaptea, pe ascuns, intr-o directie necunoscuta. De atunci si pana astazi, imprejurarile plecarii si mortii sale au dat nastere la nenumarate speculatii si legende.

Cunoscutul critic si ziarist Pavel Basinski reconstituie aceasta fuga, fara sa ne propuna inca o versiune, ci analizand cu rigoare imensul material documentar aflat la dispozitia cercetatorilor: jurnalele sotilor Tolstoi, jurnale ale membrilor familiei, insemnarile secretarului particular al marelui scriitor, precum si insemnari ale discipolilor sai. Cititorul poate urmari astfel pas cu pas ultimele zile din viata lui Tolstoi, patrunzand in intimitatea familiei sale si a dramei acesteia si descifrand arcanele testamentului spiritual al uneia dintre cele mai mari constiinte ale veacului. Lev Tolstoi. Fuga din Rai este ilustrata cu fotografii rare din arhivele muzeelor dedicate lui Tolstoi de la Iasnaia Poliana si de la Moscova.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Lev Tolstoi. Fuga din Rai” de Pavel Basinski a apărut la editura Humanitas în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare nouă, conține 564 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2021 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană