NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Jurnalul bolivian, de Ernesto Che Guevara

Jurnalul bolivian

de Ernesto Che Guevara

Jurnalul bolivian

Titlu:

Jurnalul bolivian

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Polirom

Autor: Ernesto Che Guevara

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 312

Anul apariţiei: 2010

39,00 RON

Cele doua volume de memorii ale lui Che Guevara, Jurnalul revolutiei cubaneze si Jurnalul bolivian, au stat la baza filmului Che, realizat in 2008 de Steven Soderbergh, cu Benicio del Toro in rolul principal – film distins cu premiul Festivalului de la Cannes si premiul Goya, pentru cea mai buna interpretare si cea mai buna productie.

„Orice actiune a noastra e un strigat de razboi impotriva imperialismului... Oriunde ne-ar surprinde moartea, fie ea binevenita cata vreme strigatul nostru de lupta a ajuns la o ureche receptiva si o alta mana se intinde sa ne preia armele...”

Ernesto Che Guevara - Jurnalul bolivian.

„Jurnalul este expresia vie a unei personalitati iesite din comun; o lectie despre lupta de gherila scrisa la cald, sub tensiunea fiecarei zile; pulbere inflamabila, demonstratie adevarata ca poporul latino-american nu e neputincios in fata inrobitorilor de popoare si a armatelor lor mercenare. In asta consta valoarea lui si asta a impiedicat, pana in ziua de azi, publicarea lui.” (Fidel Castro)

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Jurnalul bolivian” de Ernesto Che Guevara a apărut la editura Polirom în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare nouă, conține 312 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană