NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Legiunea Arhanghelul Mihail, de Armin Heinen

Legiunea Arhanghelul Mihail

de Armin Heinen

Legiunea Arhanghelul Mihail

Titlu:

Legiunea Arhanghelul Mihail

Domeniu: Istorie

Editura: Humanitas

Autor: Armin Heinen

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 540

Anul apariţiei: 2006

Stoc epuizat

Solid construită documentar, impecabilă metodologic, lucrarea Legiunea „Arhanghelul Mihail“ este, probabil, cea mai verosimilă analiză a unei teme care nu şi-a epuizat încă sensurile explozive. Armin Heinen evită tentaţia propagandistică şi „neutralitatea“ înşelătoare. El reconstituie şi explică faptele din perspectiva unui istoric al fascismului internaţional şi a unui intelectual liberal, în sensul larg al termenului.

Monografia, apărută în 1986 la o cunoscută editură muncheneză, a fost la origine o teză de doctorat. Autorul ei desfăşoară, pe mai multe niveluri, consideraţii pertinente despre fundalul social, politic şi cultural interbelic, care îi permit să lămurească probleme controversate şi să demonteze o serie de clişee persistente, inspirate de propaganda comunistă. Lucrare de referinţă pentru istoricii fascismului, Legiunea „Arhanghelul Mihail“ are toate şansele să intereseze, la noi, un public mai larg.

Despre Armin Heinen

Armin Heinen s-a născut în 1952 la Krefeld. Studiază istoria, politologia şi matematica la Universitatea din Frankfurt. În 1984 obţine titlul de doctor la Trier cu studiul Die Legion «Erzengel Michael» (Legiunea „Arhanghelul Mihail“), iar în 1995 titlul de docent cu o lucrare pe tema istoriei germano-franceze postbelice. În 1996–1997 este profesor universitar la Wurzburg; în 1998 este numit la catedra de istorie modernă a Institutului de Istorie de la RWTH (Rheinisch-Westfalische Technische Hochschule) din Aachen.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Legiunea Arhanghelul Mihail” de Armin Heinen a apărut la editura Humanitas în seria de Istorie, se află în stare nouă, conține 540 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană